Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 30 dagen bedenktijd
  Decoplein XXL hanteert een extra lang zichttermijn. Vanaf het moment dat je jouw bestelling thuis ontvangt heb je 30 dagen om de producten te beoordelen. Besluit je dat je aankoopt toch niet helemaal naar wens is, dan kun je je aankoop kosteloos retourneren en ontvang het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.
   
 • Vanaf € 50 gratis levering*
  Kleinere bestellingen van €50,- of meer, die met PostNL worden verstuurd, worden gratis thuis bezorgd. Grotere bestellingen worden via onze bezorgservice verstuurd, waarbij de verzendkosten €24,95 zijn of bij bestellingen boven de €250,- wordt deze gratis thuis bezorgd.
   
 • Achteraf betalen
  Wil je graag het product eerst zien voordat je betaalt? Dat kan! Met achteraf betalen kun je het product eerst beoordelen. Ben je tevreden, dan betaal je binnen twee weken het resterende bedrag. Zo niet, dan heb je de mogelijkheid om het retour te sturen.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Decoplein XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je het product in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL en DecopleinXXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij je de beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   

Peuterbedden

In jouw huis is de kinderkamer een oase van rust, want je vindt het belangrijk dat je kind even los kan komen van de enorme hoeveelheid prikkels van overdag. Om door rustige kleurtinten volledig te kunnen ontspannen, heerlijk te kunnen genieten van een voorleesmoment en daarna fijn te gaan slapen. En daarom kies jij voor een peuterbed als de tijd is aangebroken dat je kleine het ledikantje verlaat. Zodat je peuter niet meteen over hoeft te stappen naar een eenpersoonsbed en nog iets langer kan genieten van klein zijn.

Een nieuwe fase

Wanneer je peuter groter wordt, groeit ook de verleiding om uit het ledikant te klimmen. En als hij deze techniek eenmaal beheerst, is er niets meer veilig voor zijn ontdekkingstochten. Het is goed voor de ontwikkeling van je kind om tussen de 24 en 36 maanden over te stappen op een groter bed. Als je de stap naar een eenpersoonsbed te groot vindt, dan is het peuterbed een fijne tussenoplossing. Het is wel opletten geblazen, want zo is het natuurlijk nog gemakkelijker om uit bed te stappen en het huis te gaan verkennen terwijl je eigenlijk hoort te slapen. Wil je hier extra alert op zijn, dan kun je bijvoorbeeld een belletje aan de deur hangen, zodat je hoort wanneer je kind zijn kamer uitstapt. En het is zeker aan te raden om een traphekje te installeren voor een optimaal veilige omgeving. Zet breekbare spullen aan de kant, laat geen dingen op de vloer slingeren en leg een zacht kleed voor het bed weg, zodat uit bed stappen comfortabel verloopt. Het peuterbed staat symbool voor de nieuwe fase in het groeiproces en is daarmee niet alleen een fijne tussenstap voor je kind, maar ook voor jou. Zo kunnen jullie met het peuterbed samen wennen en vooruitkijken naar later!

Jouw favoriete peuterbed

Er is een ruime keuze bij het selecteren van een geschikt peuterbed. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends en kies ook in de kinderkamer voor een licht interieur met Scandinavische elementen en metalen accenten, ga voor een klassiek geheel met een houten bedbank of selecteer een themabed. Een peuterbed met een thema manifesteert zich in een tractorbed, autobed of prinsessenbed. Hiermee is een peuterbed met thema een veilige en vrolijke toevoeging aan iedere kinderkamer. Met bijpassende matrassen en beddengoed creëer je een ruimte met een fijne sfeer, die past bij jou en je kind. Een peuterbed is geschikt voor gebruik tot ongeveer zeven jaar en er zijn zelfs exemplaren die groter gemaakt kunnen worden en daardoor meegroeien met je kind. Neem je tijd om een geschikt peuterbed te kiezen en maak het met de leukste accessoires tot een verrassend luxe basis voor het interieur van de kinderkamer!