Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Nuna

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 30 dagen bedenktijd
  Decoplein XXL hanteert een extra lang zichttermijn. Vanaf het moment dat je jouw bestelling thuis ontvangt heb je 30 dagen om de producten te beoordelen. Besluit je dat je aankoopt toch niet helemaal naar wens is, dan kun je je aankoop kosteloos retourneren en ontvang het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.
   
 • Vanaf € 50 gratis levering*
  Kleinere bestellingen van €50,- of meer, die met PostNL worden verstuurd, worden gratis thuis bezorgd. Grotere bestellingen worden via onze bezorgservice verstuurd, waarbij de verzendkosten €24,95 zijn of bij bestellingen boven de €750,- wordt deze gratis thuis bezorgd.
   
 • Achteraf betalen
  Wil je graag het product eerst zien voordat je betaalt? Dat kan! Met achteraf betalen kun je het product eerst beoordelen. Ben je tevreden, dan betaal je binnen twee weken het resterende bedrag. Zo niet, dan heb je de mogelijkheid om het retour te sturen.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Decoplein XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je het product in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL en DecopleinXXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij je de beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   

Nuna

Nuna ontwerpt producten met een slim, veilig, eenvoudig en mooi karakter. Zo wordt het leven van jou en je kleine iedere dag een stukje mooier.

Met Nuna kinderstoelen kies je voor een betere wereld

Met de baby producten uit de Nuna collectie kies je voor een veilige omgeving voor je kind. Ieder product van Nuna is ontworpen en geproduceerd om jouw leven en dat van je kleine eenvoudiger te maken. Nuna staat bekend om innovatieve ontwerpen met een strakke en moderne look. Nuna design combineert een praktische invulling en unieke uitstraling bij het ontwerpen van de baby producten. Zo ontstaat een collectie met producten voor baby, peuter en kleuter, die de unieke werkelijkheid van het hebben van kinderen ondersteunt. Met het uitbreiden van de collectie kiest Nuna ook voor het uitbreiden van haar verwachtingen. Want eisen op het gebied van vormgeving en kwaliteit, die kun je nooit te hoog stellen. Ook kiest het bedrijf met Nederlandse wortels ervoor om trouw te zijn aan het motto ‘minder is beter’. Puur Nederlands, puur genieten met je kind.

Nuna kinderstoelen kopen bij Woonboulevard Poortvliet

In de collectie van Woonboulevard Poortvliet koop je de iconische Nuna kinderstoel. De Nuna ZAAZ heeft uitgebreide tests ondergaan op het gebied van veiligheid en voldoet daarmee aan alle Europese veiligheidseisen. De Nuna ZAAZ is meteen aan de eettafel te plaatsen, zodat je met de hele familie om tafel zit tijdens iedere maaltijd. De kinderstoel is voorzien van een 5-punts of 3-punts gordel, heeft een glijdend lift mechanisme en afneembaar speelblad en voorbeugel. Het leukste van deze kinderstoel: hij groeit met je kind mee van baby tot peuter. De Nuna stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is er altijd één die bij jouw interieur past!