Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Vroomshoop

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 30 dagen bedenktijd
  Decoplein XXL hanteert een extra lang zichttermijn. Vanaf het moment dat je jouw bestelling thuis ontvangt heb je 30 dagen om de producten te beoordelen. Besluit je dat je aankoopt toch niet helemaal naar wens is, dan kun je je aankoop kosteloos retourneren en ontvang het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.
   
 • Vanaf € 50 gratis levering*
  Kleinere bestellingen van €50,- of meer, die met PostNL worden verstuurd, worden gratis thuis bezorgd. Grotere bestellingen worden via onze bezorgservice verstuurd, waarbij de verzendkosten €24,95 zijn of bij bestellingen boven de €750,- wordt deze gratis thuis bezorgd.
   
 • Achteraf betalen
  Wil je graag het product eerst zien voordat je betaalt? Dat kan! Met achteraf betalen kun je het product eerst beoordelen. Ben je tevreden, dan betaal je binnen twee weken het resterende bedrag. Zo niet, dan heb je de mogelijkheid om het retour te sturen.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Decoplein XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je het product in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL en DecopleinXXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij je de beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   

Vroomshoop

Het slaapcomfort van de meubels van het merk Vroomshoop is onovertroffen. Het rijke verleden van Vroomshoop zorgt voor slaapkamer meubelen van de hoogste kwaliteit.

Vroomshoop meubelen: betrouwbaarheid, kwaliteit, comfort

De kernwaarden van meubel merk Vroomshoop zijn al decennia lang hetzelfde: betrouwbaarheid, kwaliteit en comfort. Dat maakt de meubel collectie van Vroomshoop voor de slaapkamer tot een geheel met een verfijnde uitstraling. In het assortiment van het Nederlandse designmerk voor slapen vind je comfortbedden, hoog-laag-slaapsystemen, kledingkasten, commodes en nachtkastjes. De originals uit de Vroomshoop collectie zijn al meer dan 75 jaar het fundament van de collectie en staan aan de basis van het Nederlandse slaapkamer design. Een Vroomshoop bed gaat terug naar de basis: slapen met jouw persoonlijke comfort als basis en een hoogwaardige uitstraling als bonus. Zo is het samenstellen van je slaapkamer interieur een avontuur, dat je met de meubels uit de Vroomshoop collectie aan durft.

Meubel collecties die uitblinken in design bij Vroomshoop

In de veelzijdige Vroomshoop collectie vind je alle meubels voor het inrichten van de slaapkamer. Van nachtkastjes en commodes, linnenkasten en ledikanten tot complete slaapkamers en zorgbedden: Vroomshoop heeft het allemaal. Ook seniorenledikanten en deelbare bedden zijn onderdeel van de Vroomshoop collectie. Een seniorenbed heeft een hoge instap en daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om in en uit bed te stappen. Het voordeel van een deelbaar Vroomshoop ledikant: je kunt de twee helften van het bed uit elkaar schuiven. Zo kun je zonder problemen het bed opmaken én onder de bedhelften schoonmaken. Het creëren van een ruimte, waar comfortabel slapen centraal staat, wordt met Vroomshoop dus een stuk eenvoudiger.